ASUS GX1000 Mouse

Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ASUS: ASUS Mouse

Descrierea produsului
Tip senzorLaser
ConectivitateUSB
WirelessNu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

GX1000 Eagle Eye Mouse
Creat pentru victorie!  Senzor laser ultra-precis cu o gamă de rezoluții impresionantă, 50dpi - 8200dpi   Structură de aluminiu, ergonomică și rezistentă, ce subliniază orientarea către segmentul de gaming prin finisaje și nivelul de confort oferit  Butonul ROG Eagle Eye și marcajele în 4 culori permit controlul profilurilor-utilizator dedicate  Indicatorul LED oferă informații legate de rezoluția/modul de funcționare activ, suportând 6 funcții macro programabile, trei opțiuni de setare a funcțiilor, și greutăți atașabile  Interfața-utilizator customizabilă vă permite modificarea foarte ușoară a setărilor legate de dpi, configurarea butoanelor, funcții macro și profiluri
 
Mouse-ul de gaming ROG GX1000 a fost creat pentru un singur scop: victoria în jocuri. Echipat cu senzori laser de înaltă precizie, de până la 8200dpi, și tălpi din PTFE pentru alunecare fără efort pe suprafața de utilizare, el vă permite să fiți gata de atac la orice mișcare. În timp ce adversarii obosesc în urma sesiunilor lungi de gaming, ergonomicul ROG GX1000 vă menține în formă datorită nivelului optim de confort pe care îl oferă, prevenind oboseala și problemele pe care aceasta le poate crea în jocuri. Soluția de modificare/afișare instantanee a setărilor DPI, împreună cu cele șase funcții macro programabile, asigură faptul că veți controla situația tot timpul. Toate aceste funcții răspund cerințelor oricărui gamer, indiferent de genul jocului preferat. În plus, logo-ul ROG cu care este ornat mouse-ul indică clar apartenența proprietarului la un grup de jucători de elită: Republic of Gamers.

  8200 dpi Viteză și precizie foarte bune, rezoluție de până la 8200dpi    Senzor laser Senzor optic laser    Butoane programabile Creați-vă propria configurație flexibilă de butoane și funcții, pentru un confort sporit.     Sistem de greutăți Ajustați greutatea mouse-ului în funcție de preferințe.     Comutator DPI Modificați instantaneu valorile DPI.     Interfață utilizator customizată Funcțiile create în special pentru jocuri, cum ar fi setările vitezei de răspuns, oferă o experiență de gaming superioară, permițându-le jucătorilor să personalizeze diferite profiluri.                 Profiluri personalizate 4 profiluri independente disponibile.  
Personificarea spiritului ROG  Emblema ROG și indicatorul special în forma simbolului Eagle Eye sunt reprezentative pentru design-ul lui GX1000, ce folosește suprafețe cu o textură rafinată din aluminiu pentru a reflecta apetența pentru jocuri a utilizatorului, precum și rafinamentul estetic al acestuia. Bucurați-vă de un nivel mai bun de control în focul acțiunii mulțumită formatului ergonomic, și dominați rapid orice situație.  În urma unui proces extins de experimentare și testare, echipa ROG a conceput un mouse pentru jocuri de cea mai bună calitate. Dispunând de un finisaj de aluminiu elegant, dar rezistent, GX1000 reprezintă o adevărată personificare a conceptului ROG, fiind un produs pentru gaming extrem de durabil. Logo-ul ROG este iluminat în 4 culori diferite, ce pot fi definite de către utilizatori și asociate diferitelor profiluri. Folosind tehnologie avansată și stilul distinct ROG, GX1000 oferă un nou nivel de excelență în domeniul soluțiilor de control avansate pentru jocuri.
1. Rotiță de scroll cu iluminare LED2. Indicator LED foarte vizibil ce oferă informații despre rezoluția curentă 3. Aluminiu cu finisaj deosebit, ultra-subțire 4. Zona mediană 5. Trei butoane programabile pe partea laterală6. Indicator al profilului în forma simbolului ROG Eagle Eye
 
Modificați greutatea mouse-ului în funcție de preferințe  
Mouse pad-ul ROG personalizat maximizează precizia în mișcare și fidelitatea senzorului oferite de GX1000
 
Accesați fără efort o gamă mai largă de funcții cu ajutorul setărilor UI foarte intuitive GX1000 Eagle Eye Mouse
Creat pentru victorie!  Senzor laser ultra-precis cu o gamă de rezoluÈ›ii impresionantă, 50dpi - 8200dpi   Structură de aluminiu, ergonomică Èi rezistentă, ce subliniază orientarea către segmentul de gaming prin finisaje Èi nivelul de confort oferit  Butonul ROG Eagle Eye Èi marcajele în 4 culori permit controlul profilurilor-utilizator dedicate  Indicatorul LED oferă informaÈ›ii legate de rezoluÈ›ia/modul de funcÈ›ionare activ, suportând 6 funcÈ›ii macro programabile, trei opÈ›iuni de setare a funcÈ›iilor, Èi greutăÈ›i ataÈabile  InterfaÈ›a-utiliza tor customizabilă vă permite modificarea foarte uÈoară a setărilor legate de dpi, configurarea butoanelor, funcÈ›ii macro Èi profiluri
 
Mouse-ul de gaming ROG GX1000 a fost creat pentru un singur scop: victoria în jocuri. Echipat cu senzori laser de înaltă precizie, de până la 8200dpi, Èi tălpi din PTFE pentru alunecare fără efort pe suprafaÈ›a de utilizare, el vă permite să fiÈ›i gata de atac la orice miÈcare. În timp ce adversarii obosesc în urma sesiunilor lungi de gaming, ergonomicul ROG GX1000 vă menÈ›ine în formă datorită nivelului optim de confort pe care îl oferă, prevenind oboseala Èi problemele pe care aceasta le poate crea în jocuri. SoluÈ›ia de modificare/afiÈare instantanee a setărilor DPI, împreună cu cele Èase funcÈ›ii macro programabile, asigură faptul că veÈ›i controla situaÈ›ia tot timpul. Toate aceste funcÈ›ii răspund cerinÈ›elor oricărui gamer, indiferent de genul jocului preferat. În plus, logo-ul ROG cu care este ornat mouse-ul indică clar apartenenÈ›a proprietarului la un grup de jucători de elită: Republic of Gamers.

  8200 dpi Viteză Èi precizie foarte bune, rezoluÈ›ie de până la 8200dpi    Senzor laser Senzor optic laser    Butoane programabile CreaÈ›i-vă propria configuraÈ›ie flexibilă de butoane Èi funcÈ›ii, pentru un confort sporit.     Sistem de greutăÈ›i AjustaÈ›i greutatea mouse-ului în funcÈ›ie de preferinÈ›e.     Comutator DPI ModificaÈ›i instantaneu valorile DPI.     InterfaÈ›ă utilizator customizată FuncÈ›iile create în special pentru jocuri, cum ar fi setările vitezei de răspuns, oferă o experienÈ›ă de gaming superioară, permiÈ›ându-le jucătorilor să personalizeze diferite profiluri.                 Profiluri personalizate 4 profiluri independente disponibile.  
Personificarea spiritului ROG  Emblema ROG Èi indicatorul special în forma simbolului Eagle Eye sunt reprezentative pentru design-ul lui GX1000, ce foloseÈte suprafeÈ›e cu o textură rafinată din aluminiu pentru a reflecta apetenÈ›a pentru jocuri a utilizatorului, precum Èi rafinamentul estetic al acestuia. BucuraÈ›i-vă de un nivel mai bun de control în focul acÈ›iunii mulÈ›umită formatului ergonomic, Èi dominaÈ›i rapid orice situaÈ›ie.  În urma unui proces extins de experimentare Èi testare, echipa ROG a conceput un mouse pentru jocuri de cea mai bună calitate. Dispunând de un finisaj de aluminiu elegant, dar rezistent, GX1000 reprezintă o adevărată personificare a conceptului ROG, fiind un produs pentru gaming extrem de durabil. Logo-ul ROG este iluminat în 4 culori diferite, ce pot fi definite de către utilizatori Èi asociate diferitelor profiluri. Folosind tehnologie avansată Èi stilul distinct ROG, GX1000 oferă un nou nivel de excelenÈ›ă în domeniul soluÈ›iilor de control avansate pentru jocuri.
1. RotiÈ›ă de scroll cu iluminare LED2. Indicator LED foarte vizibil ce oferă informaÈ›ii despre rezoluÈ›ia curentă 3. Aluminiu cu finisaj deosebit, ultra-subÈ›ire 4. Zona mediană 5. Trei butoane programabile pe partea laterală6. Indicator al profilului în forma simbolului ROG Eagle Eye
 
ModificaÈ›i greutatea mouse-ului în funcÈ›ie de preferinÈ›e  
Mouse pad-ul ROG personalizat maximizează precizia în miÈcare Èi fidelitatea senzorului oferite de GX1000
 
AccesaÈ›i fără efort o gamă mai largă de funcÈ›ii cu ajutorul setărilor UI foarte intuitive
Denumiri similare la Mouse ASUS GX1000: GX 1000


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^